Monday, June 7, 2010

BEZTORBAM'dan ÇEVRE HAFTASI İNDİRİMİ!!!

5 Haziran Dünya Çevre Günü birçok etkinlikle kutlandı. Biz de BEZTORBAM olarak herkes daha çok beztorba kullansın ve kullandırsın istedik ve indirimli setler hazırladık ve 7-13 Haziran tarihleri arasında üzerine tekrardan %50 indirim yaptık.

Sizler tarafından en çok sevilen özel ürünümüz olan Ekmek-Gazete torbalarımız da yenilendi. Nakışlı olarak sizlere yeni Ekmek-Gazete modelimizi sunuyoruz. Bu hafta süresince yeni ürünümüz de indirimli olarak satışta.

www.beztorbam.com Yenilendi!!!

BEZTORBAM'ın websayfası yenilendi. Bundan böyle http://www.beztorbam.com/ adresinden markamızla ilgili bilgileri, yenilikleri takip edebilir, çevre, geri-dönüşüm hakkındaki çalışmalardan haberdar olabilirsiniz. BEZTORBAM markalı ürünlerimizi satın almak için sizleri http://www.dukkan.beztorbam.com/ adresindeki dükkanımıza bekliyoruz.

Friday, May 21, 2010

BEZTORBAM@TRENDYOL.COM


BEZTORBAM'ın seçili ürünleri indirimli olarak www.trendyol.com 'da. Trendyol.com üyeliği için http://www.trendyol.com/davet/ebruarkut_758311

Thursday, February 18, 2010

TEMA VAKFI-NATURELIFE ve BEZTORBAM

Naturlife dergisi ikinci sayısını çıkardı. Ekolojik yaşam dergisi olan Naturelife, her ay çevremizle, geridönüşümle, doğa ile, gıda, tekstil, sağlık ve turizmle ilgili haberler yayınlamakta. 2. sayısında, TEMA VAKFI ve BEZTORBAM işbirliği ile Fıstık Çamı tohumu veriyor. BEZTORBAM keselerinde hediye edilen fıstık çamı tohumlarınızı almak için şubat-mart sayısını kaçırmayın. NATURELIFE dergisi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için de websayfalarını ziyaret edin. http://www.naturelifemagazine.com/

Ayrıca naylonlaşan hayata doğal çözüm önerilerinden bahseden yazı ile BEZTORBAM haberini de okuyabilirsiniz.

Plastic bags consumed this year: